top of page
Strenght.JPG

OVER MIJ

Hoi, ik ben Bernardo Lendore uit Groningen, een toegewijde family man, vader van twee prachtige kinderen en gelukkig getrouwd.

 

Als sportinstructeur met een achtergrond in verschillende vechtsporten, zoals Karate en Capoeira (waar ik al ruim 20 jaar les in geef), calistenics en bodyweight deel ik graag mijn passie voor beweging en gezondheid.

 

In 2016 werd bij mij artrose in beide heupen vastgesteld, waardoor ik beperkt ben in flexibiliteit. In plaats van bij de pakken neer te zitten, ben ik me gaan richten op wat ik wél kan. Door aanpassingen in mijn eetpatroon en levensstijl, en specifieke oefening met betrekking tot kracht en mobiliteit, heb ik mijn pijnklachten kunnen verminderen en mijn mobiliteit verbeterd.

Nu wil ik anderen inspireren om (weer) fit te worden, met de nadruk op wat je wel kunt bereiken. Mijn persoonlijke ervaring en positieve benadering tonen aan dat een gezonde levensstijl mogelijk is, zelfs met beperkingen. Zin om samen met mij het avontuur naar een gezonder leven aan te gaan? Neem contact op en laten we snel kennismaken!

bottom of page