top of page

Jouw wekelijkse dosis natuurlijke fitheid

Welkom bij Building Balance, waar we de kracht van buiten sporten omarmen, speciaal afgestemd op de unieke behoeften van 60-plussers. Bij ons gaat het niet alleen om bewegen; het gaat om het cultiveren van een gezonde en actieve levensstijl die je helpt om met volle teugen van je gouden jaren te genieten.

Het is wetenschappelijk bewezen dat regelmatige lichaamsbeweging op latere leeftijd talloze voordelen met zich meebrengt. Door deel te nemen aan onze outdoor workouts, verbeter je niet alleen je fysieke kracht en flexibiliteit, maar ondersteun je ook een gezond hart en een scherpe geest. Bovendien is het sociale aspect van samen sporten essentieel voor het welzijn; je bouwt vriendschappen op en blijft actief betrokken bij de gemeenschap.

Onze ervaren trainers begrijpen de unieke behoeften van 60-plussers en bieden ondersteunende sessies die zijn afgestemd op jouw tempo en mogelijkheden. Geen druk, geen onnodige belasting, alleen een warme en vriendelijke omgeving waar je op je eigen niveau kunt bewegen.

Bij Building Balance streven we ernaar om niet alleen je lichaam, maar ook je geest en sociale welzijn te versterken. Laten we samen werken aan een gezondere, gelukkigere versie van jou, waarbij de voordelen van buiten sporten de sleutel vormen tot een vitaal en gezond ouder worden. Doe mee en ontdek hoe beweging in de buitenlucht je levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren. Tot snel bij Building Balance, waar gezond ouder worden begint met plezierig bewegen!

stock 2.jpg

Hoe werkt het?

Onbeperkt sporten

Sport onbeperkt in Stad en ommeland al vanaf €39,50 per maand.

Reserveer jouw
plek via de app

Reserveer envoudig tot 1 uur voor aanvang. Zo ben je flexibel met het kiezen van jouw trainingmomenten, ook last minute.

Check de locatie

Diverse mogelijkheden en altijd een locatie bij jou in de buurt!

 • Dagen aan het laden...

Wat maakt building balance uniek

Voor als je opzoek bent naar

 • Een uitgebreid lesrooster in ochtend, middag en avond; altijd een geschikt moment voor jou

 • Een sportroutine op jouw niveau

 • Prioriteit geven aan gezondheid

 • Een lange termijn visie: we gaan voor gezonde gewoontes zonder kortetermijn oplossingen of hypes

 • Een stok achter de deur om jezelf te houden aan je doelen

 • Sporten op aan laagdrempelige manier, buiten in de natuur

 • Diverse locaties in stad en ommeland

 • Keuze uit verschillende soorte workouts gericht op kracht, conditie en mobiliteit

 • Diverse unieke groepen, altijd een waar jij je thuis voelt

 • Flexibel; waar en hoe vaak jij wilt.

stock 16.jpg

Het begint met de eerste stap

Bij Building Balance richten we ons op het creëren van een duurzame en gezonde levensstijl, speciaal aangepast aan de behoeften van actieve 60-plussers. Begin met vertrouwen in jezelf en geef jezelf de vrijheid door verplichtingen los te laten. Onze ervaren coaches begeleiden je naar een regelmatige fitnessroutine, afgestemd op jouw tempo, waardoor je op de lange termijn kunt genieten van alle voordelen voor je gezondheid. Ontdek het plezier van outdoor workouts met een gratis proefsessie. Samen werken we aan een vitalere en levendigere versie van jou. Tot snel!

bottom of page