top of page

Stel je voor..

Het weekend met je kinderen was fantastisch, en je begint de nieuwe week met volle energie. Je trekt je comfortabele sportkleding aan voordat je op de fiets springt om je kinderen naar school te brengen. Je pakt je tas, bidon en workoutmat en geeft je kinderen een dikke knuffel voordat je naar het park fietst voor de ochtendworkout van Building Balance.

 

Daar wacht een enthousiaste trainer en een groep gelijkgestemde mensen op je, die allemaal dezelfde intentie delen: zorg dragen voor zichzelf en werken aan hun gezondheid.

De training begint met een verkwikkende warming-up, gevolgd door oefeningen die zijn aangepast aan jouw persoonlijke niveau. Hier hoef je je geen zorgen te maken dat je anderen ophoudt, of dat een 'drilinstructeur' je tot het uiterste drijft. In plaats daarvan bieden we een ondersteunende omgeving waarin je op je eigen tempo en niveau kunt werken. De nadruk ligt op kracht en balans, terwijl je je hele lichaam traint.

 

Na een ontspannende cooling-down voel je de energie door je lichaam stromen en stap je voldaan weer op je fiets naar huis. Na een verfrissende douche kan je dag niet meer stuk! Welkom bij Building Balance, waar we samen bouwen aan een gezondere jij.

Speelse moeder en dochter

Hoe werkt het?

Onbeperkt sporten

Sport onbeperkt in Stad en ommeland al vanaf €39,50 per maand.

Reserveer jouw
plek via de app

Reserveer envoudig tot 1 uur voor aanvang. Zo ben je flexibel met het kiezen van jouw trainingmomenten, ook last minute.

Check de locatie

Diverse mogelijkheden & variatie 

en altijd een locatie bij jou in de buurt!

 • Dagen aan het laden...

Wat maakt building balance uniek

Voor als je opzoek bent naar

 • Een uitgebreid lesrooster in ochtend en avond; altijd een geschikt moment vor jou

 • Een sportroutine op jouw niveau

 • Prioriteit geven aan gezondheid

 • Een lange termijn visie: we gaan voor gezonde gewoontes zonder kortetermijn oplossingen of hypes

 • Een stok achter de deur om jezelf te houden aan je doelen

 • Sporten op aan laagdrempelige manier, buiten in de natuur

 • Diverse locaties in stad en ommeland

 • Keuze uit verschillende soorte workouts gericht op kracht, conditie en mobiliteit

 • Diverse unieke groepen, altijd een waar jij je thuis voelt

 • Flexibel; waar en hoe vaak jij wilt.

gabin-vallet-J154nEkpzlQ-unsplash.jpg

Het begint met die eerste spannende stap

Bij Building Balance streven we ernaar een blijvende sportieve gewoonte te creëren, waarbij dagelijkse kleine stappen leiden tot een gezondere levensstijl op de lange termijn. Begin met geloven in jezelf en geef jezelf de ruimte door verplichtingen los te laten. Onze coaches begeleiden je naar een regelmatige fitnessroutine van twee keer per week, zodat je op de lange termijn kunt genieten van alle voordelen voor je gezondheid. Doe mee met onze outdoor workouts en ontdek het zelf met een gratis proefsessie. Samen werken we aan een fittere en energiekere versie van jou. Tot snel!

bottom of page